Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Olen aina rakastanut kirjoittamista.

Nuorena koululaisena äidinkieli oli yksi lempiaineitani. Pöytälaatikosta löytyi itse kirjoitettuja novelleja silloisten nuorten lehtien innoittamana. Vieläkö muistat mm. Sinä&Minä-lehdet? Jossain niissä oli minunkin kirjoittama novelli, taisin tienata sillä lyhyellä jutulla 20 markkaa. Kirjailijan urani on toistaiseksi jäänyt siihen yhteen julkaisuun. Taisi hävettää liikaa.

Nyt kun kivijalkakauppa muuttui varastomyymäläksi, minulla jää entistä enemmän aika sisällön tuottamiseen teitä varten. Olen kauan miettinyt videoiden tekemistä neuleohjeista, aktiivisemmasta blogin kirjoittamisesta, käsityöaiheisesta e-kirjasta sekä monesta muusta, johon aiemmin ei ole jäänyt aikaa.

Ennen kuin pistän kynän sauhuamaan ja videon rullaamaan, haluaisin kuulla, mitä sinä haluaisit Lankasataman blogista ja Facebookista lukea?

Koen tehtäväkseni auttaa sinua sillä tietotaidolla, mitä minulla on, käsityösiskoja siellä jossain päin maailmaa. Usein sujuva ja nautinnollinen käsityön tekeminen on pienestä kiinni.

Kerro, mitä sinä haluaisit blogista lukea tai katsoa. Kuulisin mielelläni, miten minä voisin sinua auttaa, jotta sinun tekemisesi sujuisi mahdollisimman sutjakasti.

  • Pitäisikö blogissa olla pelkästään käsityöohjeita, kuten pääasiassa tähän asti? 
  • Lukisitko mielellään kauppiaan ajatuksia työpäivän keskeltä? 
  • Katsotko mieluummin videopätkiä vai luetko mieluummin tekstiä?
  • Saisiko blogissa olla myös muuta, hyvinvointiin liittyvää aihetta?
  • Mitä muuta haluaisit, että kertoisin/kirjoittaisin?
Nyt sana on vapaa! 

Kommentoi tähän blogiin kommentteihin, laita minulle viestiä sähköpostilla/Facebookissa tai kommentoi aiheeseen liittyvään Facebook-postaukseen.

Rakkain terkuin,
Katja

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!