Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Muutoksen tuulet ovat puhallelleet Lankasataman suuntaan ja langat muuttavat uusiin tiloihin.

Pitkään jatkunut asiakaskato kivijalkakaupassa on vaatinut tekemään isoja ratkaisuja kaupan pitämisen suhteen ja nyt muutto merkitsee hieman muutoksia myös käytännön järjestelyihin.

Uusi tila löytyi saman kadun varrelta,  Hangon keskustan kävelykadulta. Jopa samasta talosta. Nimittäin vanhan Nordean alakerrassa on upea vanha pankkiholvi, jossa takuulla pysyy langat turvassa. Voit siis asioida jatkossakin lähes samassa paikassa.

Myynti keskittyy jatkossa selkeämmin verkkokauppaan ja verkkokauppa-asiakkaille tämä tuo oikein iloisia uutisia, sillä valikoima kasvaa!

Tällä hetkellä verkkokaupassa on ollut vain osa koko valikoiman tuotteista. Olemassa olevat tuotteet on olleet osaksi verkkokaupan varastossa ja osaksi myymälän hyllyssä. Nyt koko tuotevalikoima on verkkokaupan varastosaldoilla, eikä erillistä jakoa myymälän ja verkkokaupan välillä ole. Tämä ongelma on myös häirinnyt verkkokauppatoimintaa, sillä osa tuotteista on saatettu myydä myymälän puolella eikä saldoja ole keretty ajoissa päivittää. Tämä on ollut harmillista niin minulle kuin asiakkaille, eikä tätä enää pitäisi pystyä tapahtumaan.

Myymälän asiakkaille muutto näkyy supistetumpina aukioloaikoina.
Vaikka myynti keskittyy enemmän verkkokauppaan, haluan siitä huolimatta pystyä palvelemaan myös paikallisia asiakkaita. Varastomyyntipäiviä on muutamia viikossa, joista ilmoitetaan nettisivuilla, facebookissa sekä myymälän ulko-ovessa/ikkunassa.

Muutto itsessään tapahtuu marraskuun lopulla, jolloin koko valikoiman päivitys verkkokauppaan myös alkaa. Tämä voi hetkellisesti tuoda sekaannusta verkkokauppa-asiakkaille, mutta toivon, että homma saadaan tehtyä mahdollisimman mallikkaasti, nopeasti ja ilman näkyvää haittaa asiakkaille.

Lankakauppa on tuonut minulle työpaikan jo neljänä vuotena Hangossa sekä mahdollisuuden päästä integroitumaan uuteen kotikaupunkiini ja tutustua uusiin ihmisiin. Sydämestäni toivon, että haluatte jatkossakin käyttää lankakauppani palveluita ja antaa minun tehdä rakastamaani työtä Hangossa. Te asiakkaat olette suuressa roolissa pienen yrityksen menestymisessä. Pienikin ostos on tärkeä, samoin hyvästä palvelusta mainittu kommentti ystäville.

Viime vuodet ovat olleet ankaria eri alojen yrittäjille, niin Hangossa, Suomessa kuin muissa maissa. Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut rajusti ja näkyy nopeasti etenkin yksityisyrittäjien liiketoiminnassa ja mahdollisuudessa jatkaa. Jatko on nyt teidän käsissänne, minä yritän parhaani mukaan palvella sinua ilolla ja tarkkuudella ja mahdollisimman laadukkaalla lankatarjonnalla.

Pidetään puikot heilumassa ja ostetaan tuotteemme kotimaisilta toimijoilta.

Kaunista syksyä!

Katja

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!