Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Suosikkilankojani on ollut lankakaupan perustamisesta lähtien Tekstiiliteollisuuden teetee Tundra. Se on ihanan pörröistä ja pehmeää, sitä on aina mukava neuloa ja siitä tehdyt lapaset on yksinkertaisesti maailman parhaat!

Tundra on alpakka-nylon -sekoitteinen lanka, joka kestää hyvin kulutusta ja on konepestävä. Siitä voit neuloa tai virkata mitä vaan, sillä nylon vahvistaa herkkää luonnonkuitua kestämään esimerkiksi hankausta sukassa.

Olen vuosien varrella neulonut Tundrasta yksinkertaisia pipoja, virkannut kolmiohuiveja, tehnyt lapasia intialaisella peukalokiilalla melkein koko suvulle, isä on saanut useammat alpakkasukat ja muutama neulekin on tästä ollut aluillaan.

Monesti langoille on vaikea löytää sopivia ohjeita. Mikäli neulot Tundrasta sukkia, naisen sukkaan 14 silmukkaa puikoilla on hyvä määrä. Naisen koon lapasissa 13 silmukkaa puikolla riittää hyvin.

Ohjevinkkejä: 

Tekstiiliteollisuuden sivuilta voi etsiä ohjeita ihan vaikka langan mukaan. Tundralle löytyykin heidän arkistoistaan paljon ihania ohjeita, joten ehdottomasti kannattaa käydä kurkkaamassa. Tässä sinulle suora linkki Tekstiiliteollisuuden ohjeisiin, klikkaa TÄSTÄ.

Tässä kuvakollaasi osasta Tekstiiliteollisuuden sivuilta löytyvistä ohjeista Tundra-langalle.
Kuvat: Tekstiiliteollisuus

Mikäli et vielä ole testannut Tundraa, suosittelen lämpimästi. Tilaa Tundra vaikka suoraan verkkokaupasta, pääset sinne suoraan klikkaamalla Lankasataman verkkokauppaan: www.lankasatama.fi

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!