Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Katjan suosikkilangat – yllätyspaketti

Myynnissä 7.12.17 asti!

Terkut täältä lankakaupalta!

Muutama vuosi sitten sain kaupalleni virkkausidolini Molla Millsin! 

Lankasataman lankojen keskellä sekä verkkokaupan takana häärään minä, Katja.

Tilaan tavaraa, siivoan lattioita, järjestän hyllyjä, laittelen ihania lankakuvia houkutukseksi Facebookiin ja Instagramiin, vastailen asiakkaiden viesteihin, sähköposteihin puheluihin sekä pakkaan kaikki verkkokauppapaketit ja kuskaan niitä postiin, joskus autolla, joskus pyörällä tai kävellen.

Yhden naisen yritys työllistää siis toistaiseksi minut. Tavoitteenani lankakauppiaana on aina ollut käsityön ilon ja innostuksen välittäminen. Olen itse päästä kantapäihin käsityöihminen, mutta en ole aina ollut. Käsityön ilon löydyttyä uusi maailma on avautunut, joka antaa paljon sisältöä elämääni ja on auttanut löytämään uusia ystäviä, kokeilemaan uusia tekniikoita ja ennen kaikkea, löytämään uusia ahaa-elämyksiä ja antamisen iloa.

Jouluinen lankakauppa Hangossa

Pidän kivijalkaliikettä Hangon keskustassa.

Hangossa on asukkaita vajaa 9000 eikä tämän etelämmäksi Suomessa pääse kuin muutaman kilometrin kinttupolkua kallioiden ja rantojen lomassa. Asiakkaina kaupalla minulla käy uskollinen ja innostunut joukko hankolaisia sekä turisteja, ns. kakkoshankolaisia, pääasiassa pääkaupunkiseudulta.

Tämän lisäksi verkkokauppani kautta paketteja lähtee Hangosta Inaria myöden ympäsi Suomea ja osasta verkkokauppa-asiakkaistakin on tullut jo tuttuja vaihdettujen ajatusten ja viestien myötä. Miten hienoa tämä nykyajan teknologia!

Käy muuten tykkäämässä Lankasatamasta Facebookissa, siellä on paljon kivoja lanka- ja ohjevinkkejä! Tykkäämään pääset TÄSTÄ.

Mikä yllätyspaketti?

Katjan suosikkilangat – yllätyspaketti
Lankakauppa pursuaa lankoja. Siis pursuaa, etenkin juuri nyt talven kynnyksellä, iltojen pimetessä ja iltojen viiletessä. 
Usein asiakkaat suuntaavat suoraan sille hyllylle, mistä lankoja tarvitsee juuri siihen tiettyyn käsityöhön. Mutta entäpä jos käsityön teko alkaisikin langoista…? 
Tätä varten pakkasin omat tämän hetken suosikkilankani kauniiseen laatikkoon ja toivoin, että kunpa tuo asiakas jättäisi ostamatta sen saman langan kuin 5 edellistäkin käyntiä ja saisi testata tätä pörröisen pehmoista suosikkia… 
Paketissa on siis omat sesongin suosikit joista uskon, että siäkin tykkäät. Yllätyspaketin voi ostaa 7.12.17 asti verkkokaupasta tai sen voi käydä varaamassa ja maksamassa myös kaupalla
Kun ostoaika menee umpeen, rupean pakkaamaan teille yllätyspaketteja väritoiveenne mukaan ja alan postittamaan niitä teille 13.12.17 alkaen, tai ne ovat tuolloin noudettavissa kaupalta. Sisältö pysyy yllätyksenä paketin avaamiseen asti. 
Paketissa on lankoja kolmeen pienempään käsityöprojektiin. Sinä itse päätät, mitä niistä haluat tehdä, mutta annan sinulle vinkkejä ja ideoita sekä materiaali-infoa, mitä kaikkea langoista voisi tehdä. 
Paketti on mukava tilata myös lahjaksi käsitöistä tykkäävälle, olen valinnut langat jo puolestasi. 
Paketti maksaa 29,90 € mutta sen sisältö on hieman arvokkaampi. 

Klikkaa siis heti verkkokauppaan www.lankasatama.fi

Muista vinkata ajoissa joulupukille tai osta ajoissa ystävälle, myyntiaikaa on vain 7.12. asti!

Joulun tuoksuisin terveisin, Katja

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!