Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Magic loop, siitä puhuu moni.
Aluksi en tiennyt mistä on kyse, eihän virkkaaja neulotajuttujen uusimmalla aallolla pysy. Sukan tekeminen pyöröpuikolla tuntui aluksi ihan mahdottomalta ajatukselta, mutta niin vaan neulontapiirissä naiset roikuttivat jopa kahta sukkaa pyöröilä yhtä aikaa ja kilisyttelivät menemään.
Pakkohan tuollaista on kokeilla!
Vaikein vaihe projektissa oli ehkä lankojen valinta. Yksivärisellähän se on helppo aloittaa! 
Mutta Katian uusi Socks Riff -liukuvärjätty lanka oli niin paljon houkutellut, että se sujahti kuvioon salakavalasti vasemmalta.

Googlestahan ne parhaat neuvot kaikkeen löytyy. Löysin blogin, jonka avulla pääsin näppärästi alkuun. Ohjeita tähän mun on turha kirjoittaa, sillä ne löytyy kaikista helpoimmin
Blogista löytyy myös linkki, miten luodaan silmukat, mikäli tekee kahta sukkaa pyöröillä yhtä aikaa, aloittaen sukan kärestä. Ne löytyy myös täältä, 
Novitan magic cast on – ohje.
Turha luulla, että hommat olisivat sujuneet täysin ongelmitta. Pari tuntia vierähti, että sain kärjet aloitettua, kun surffailin Novitan luomisohjeiden ja a-nanan blogissa kurkkimassa vinkkejä. Purin, tein, purin, aloitin uudestaan… 
Lopulta homma lähti rullaamaan, ja blogin ohjeita oli helppo ja vaivaton seurata. Jopa etukäteen pelätty kantapää sujui ihan näppärästi.
Koska olin haaveillut tekeväni sukat joskus Broken Seed -kuviolla, niin tähänhän se kuvio sitten lähti muodostumaan. Rakkaudesta villasukkiin -blogista löysin tähän helppoon ohjeeseen, vieläkin helpommat ohjeet. 
Sinne pääset tästä. 
Vinkkinä Magic looppaamista testaaville, älkää aloittako kahta sukkaa kahdella värillä. Kannattaa ensin harjoitella yhdellä värillä. 
Nimimerkillä, langat ikisolmussa.
Puolitoista päivää ja yötä myöhemmin, sukat oli valmiit. Kantapäähän asti kaikki meni hyvin, mutta sitten joku kärsimätön sai päähänsä, että sukat täytyy olla nukkumaan mennessä valmiit. Eikä auttanut tekosyyksi, että takana on 50 h työviikkoja ja iltaisin ei pysy silmät enää auki. Tarkkasilmä löytää pari virhettä, mutta rintaa röyhistelin virheistä huolimatta. 

OSASIN! JAKSOIN! SELVISIN! 

Nämä sukat on minun! <3 
Lankana käytin uutta Red Heartin Crazy Woolin valkoista sekä Katian Socks RIFF -sukkalankaa, turkoosia väriä (värikoodi 54). Valkoista meni yksi kerä , RIFFistä riittää vielä moneen projektiin. 
Älkää kertoko kenellekään, mutta innostuin tekemään samoilla langoilla, samalla kuviolla saman setin lapasia. Looppaamalla. 🙂 
Haluaisin niin kuuluttaa kaikille noiden lankojen ihanuutta, 
mutta lankakauppiaana te pidätte sitä vain myyntipuheena. 
Kokeilkaa itse! 
Molemmat löytyy myös verkkokaupasta. 
Ihanimpia sukkalankoja, mihin olen törmännyt, teitä varten valikoimiin otettu. <3 
Nyt jos innostuit, niin ennakkoluulottomasti testaamaan! 
Ei sitä tiedä, vaikka löytäisit itsellesi paremman tavan neuloa sukat, eikä jää parittomaksi. 🙂
En ole vielä päättänyt, rakastanko vai inhoanko looppaamista, mutta jatkan testailuja. 

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!