Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Lankasatama avattiin Hankoon maanantaina 10.11.2014, ihanien apujoukkojen ja suuren jännityksen kera.

Avajaiset olivat menestys!
Pieni n. 9000 hengen kaupunki otti uuden lankakaupan ja tuoreen yrittäjän vastaan kukkasin ja onnen toivotuksin. Avajaisviikolla kävi 267 asiakasta ja samanmoinen joukko kävi vain tutkiskelemassa uutta liikettä.

Kaksi kuukautta sitten pidetyt avajaiset antoivat rohkaisevan startin Lankasataman Katjalle, vaikka uskoa on koeteltu lähes päivittäin hiljentyneen asiakasvirran ja kertyneiden laskujen takia. Silti katse on kiinteästi tulevassa ja usko omaan onnistumiseen on kova.

Minä, Lankasataman Katja, olen erityisen ihastunut virkkaamiseen. Syytä tähän 6 vuotta sitten iskeneeseen villitykseen en tiedä, mutta lumipallo lähti vierimään visualistiopintojen loputtua. Koulutyön jäädessä pois, ei ollutkaan enää kuin kokopäiväinen työ ja lapsiarki kotona joten sen keskelle jäikin muutama ylimääräinen tunti, johon tarvittiin jotain pientä aktiiviteettia. Hulluutta, ajattalisi moni! Minkäpä sitä tekevä oinas itselleen mahtaa.

Oulun Käsityömessuilla, saattoi olla vuonna 2009 tai 2010, mukaan tarttui elämäni ensimmäinen vyyhti luonnonvalkoista eko-ontelokudetta, ja loput onkin historiaa… Ensimmäisiä tekeleitä katsoessani naurattaa, mutta pitkälle on päästy niistä ajoista ja taidot ovat kehittyneet hurjasti.

Nyt kun arkipäivät pyörii täällä lankojen keskellä, ovat virkkaussuunnitelmat karanneet kokonaan käsistä. Ympärillä notkuu mahtava materiaalimeri ja jos jokin puuttuu, sitä voi tilata. Tuotoksia syntyy sellaisella tahdilla, ettei välillä ranteet meinaa kestää. Asiakkaat kyselevät ohjeita, mutta monet jutut syntyy omasta päästä, osa puoleksi jostain netistä löydetystä ohjeesta ja loput menee sooloillessa.

Tässä blogissa lupaan kertoa omat inspiraation lähteeni. Mukana on blogisuosituksia, omia ohjeita ja joskus niiden sekoituksia. Toivottavasti sinä löydät blogista jotain, mikä innoittaa kokeilemaan jotain uutta tai tutustumaan johonkin uuteen materiaaliin.

Innostavaa, käsitöiden täyttämää vuotta 2015!

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!