Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Upea koru pitää sisällään neulojalle tärkeän tarvikkeen: puikkomitan. 

Elämässä ihanaa on kohtaamiset. Yllättävät, uusia ideoita antavat kohtaamiset. Yleensä ne tapahtuu yllättävissä tilanteissa, ilmoittamatta itsestään etukäteen.

Liian kauan oma elämä on pyörinyt kahden kilometrin sisällä, kodin ja lankakaupan välillä. Ihania kohtaamisia tapahtuu lankakaupalla, mutta uudet tuulet ovat antaneet odottaa. Ja vain siksi, että kukaan tule kotiovelle koputtelemaan.

Keravan Suomalaisessa kirjakaupassa kippisteltiin Rouva Sanan Bloggaajan käsikirja -kirjan julkkareita n. kuukausi takaperin. Kutsuvieraina julkkareissa oli kirjassa omia ammattibloggaamisen saloja avanneet Frida Steiner Visualaddict-blogin kirjoittaja sekä allekirjoittanut, tätä käsityöblogia sinulle kirjotteleva lankakaupan Katja.

Julkkareissa pääsimme kertomaan omat oivallukset bloggaamisesta ja sen merkityksestä omaan työhömme ja tekemiseemme ryhmälle bloggaamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Oli kunnia saada kutsu julkkareihin, mutta vielä upeampi kokemus oli tulla tituleeratuksi ammattibloggaajaksi sekä huomioiduksi jo 4 vuotta tehdystä blogikirjoitustyöstä. Oman bloggaajatarinani löydät Bloggaajan käsikirjasta. 

Kuva: Rouva Sana 

Siinä kippistelyn, ihastelun ja onnittelujen lomassa tapahtui kohtaamisia. Ihan erilaisten ihmisten kanssa, joita kohtaan omassa työ- ja kotiarjessa.

Tapasin Tuijan ja Laurin, Koti meidän -blogia kirjoittavan pariskunnan. Tuija esitteli upeaa kaulakoruaan joka paljastuikin puikkomitaksi! Puu oli ulkomaan reissulta löytynyttä oliivipuuta ja puuhun istutettu kivi poimittu matkamuistoksi reissussa hiekkarannalta. Korua ihastellessa selvisi, että korun tekijä olikin nurkan takana lymyilevä aviomies Lauri, jonka taitavissa käsissä syntyy monenlaiset puutyöt.

Juttelun lomassa taisin saada huokaistuksi, että mulle kans! Koru oli niin kaunis jo itsessään, mutta puikkomittaominaisuus lisäsi sen houkuttelevuutta. Olisipa upeaa saada kantaa tuollaista, Laurin käsin tekemää, korua kaulassa.

Oma koruni tulikin postissa jokin aikaa sitten. Toinen puoli vaahteraa, toinen puoli tammea, Laurin minulle suunnittelema koru hakeutui saman tien kaulaan, enkä halua olla enää ilman sitä. Toisen tunteella tekemä koru, juuri minulle, lisää korun arvoa. Kiitos Lauri!

Minulla on näitä samanlaisia Laurin tekemiä Katja-koruja kaksi ylimääräistä nopeimmille. Hihkaise vaikka sähköpostilla [email protected] mikäli haluat samanlaisen kuin minulla. Hinta 45 €.

Mikäli kysyntä yllättää, saatan Laurille asiasta vihjaista, jos saataisiin näitä lisää. Mitä sinä pidät korustani? Haluaisitko sinäkin?

Puikkomittakoru mittaa puikot koossa 2,5 – 6, juuri ne kaikkein tärkeimmät puikkokoot. 

Toinen puoli vaahteraa, toinen puoli tammea. Toiveiden mukaan toteutettu. 

Lankakauppa Lankasatama
www.lankasatama.fi

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!