Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Olet ehkä huomannut, että Lankasataman sivuilla vilahtelee ihmeellisiä kuvia ja mainintoja eteeristä öljyistä.

Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että viime kesänä olin niin pahan stressin kourissa, että mikä tahansa apu kelpasi. Yllätyksekseni tuoksut saivat minut jaksamaan ja voimaan paremmin. Ne toivat valonsäteen päivään, kun en meinannut päästä pimeästä makuuhuoneesta pois ja rauhoittivat, kun sydän meinasi ahdistuksesta lyödä rinnasta ulos.

Myöhemmin sain myös selätettyä öljyillä päivittäisen buranan syöntini selkäkipujeni takia, joka mullisti elämäni. Sivusin aihetta jo aiemmassa postauksessa

Käsityöntekijän hyvinvointi ja ergonomia >>

Asiakkaat alkoivat kysellä kaupalla pyörivien öljypullojen sisältöä ja ihmettelivät nurkassa vesihöyryä tupruttelevaa diffuuseria. Ei mennyt kauaa, kun ensimmäiset pyynnöt tulivat. ”Olisitko tilannut minullekin…?” Siitä se sitten vaivihkaa lähti. Avun antaminen arkipulmiin lankojen lisäksi öljyjen muodossa.

Eteeriset öljyt

doTerran eteerisiin öljyihin tutustuminen on tuonnut tuoksuvien öljyjen lisäksi elämääni upeita ihmisiä! Olen heistä todella kiitollinen. Tiimiimme on löytänyt tiensä täysin eri alojen osaajia ja ammattilaisia, persoonina lähes toistemme vastakohtia mutta silti pohjimmiltamme meillä on sama sävel.

Idea eteeristen öljyjen kesäkurssista tupsahti ilmoille eilen ja me kaikki huusimme hurraata, kun se sanottiin ääneen. Halusimme kaikki antaa palan omaa osaamistamme ja kertoa öljyistä omista kokemuksista ja eipä aikaakaan kun päivämäärät oli lyöty kalenteriin ja jokaisella selkeä suunnitelma siitä, mitä kukainenkin tekee ja kurssilla osallistujille antaa. Jos et vielä ole tutustunut eteerisiin öljyihin, niin nyt jos koskaan on ihan mahtava tilaisuus siihen.

Luepa tämä seuraava kappale niin ymmärrät miksi!

Eteeristen öljyjen TOP 3 – kolmen viikon kesäkurssi

Kerron ensin, miten tämä homma toimii.

 1. Sinä hankit ohjeillani doTerran 3 suosituinta öljyä, eli laventelin, sitruunan ja piparmintun ennen 22.5.19. Öljyt tulevat kotiovellesi toimitettuna n. viikon kuluttua tilauksestasi.
 2. Tilattuasi, liitän sinut mukaan kesäkurssin fb-ryhmään, joka alkaa 3.6.19 sekä saat lisäksi paljon muitakin öljyjen käyttövinkkejä, niistä lisää myöhemmin.
 3. Sinä avaat ovellesi tuodun öljypaketin, nuuhkit upeita ja laadukkaita eteerisiä öljyjä.
 4. Kesäkurssilla jokaisen öljyn monipuolisen käytön opettelemiseen on pyhitetty kokonainen viikko. Viikon ajan saat tietoa, vinkkejä, ohjeita, videoita erilaisista käyttötavoista, miten voit hankkimiasi öljyjä käyttää. On reseptiä, jooga/meditaatio-vinkkejä, stressin hallintaopastusta, neuvoja päänsäryn hoitoon, pirteämpään arkeen, levollisempaan uneen sekä puhtaampaan ja energisempään arkielämään. Kunnes tulee toinen viikko ja siirrymme opettelemaan seuraavan öljyn käyttöä…
 5. Voit olla töissä, lomalla, Suomessa tai ulkomailla, reissussa tai lapsenvahtina. Jos netti toimii ja pääset Facebookiin, voit seurata kurssia mistä päin maailmaa tahansa. Jos joku päivä jää välistä, kaikki tieto jää ryhmään josta voit käydä niitä katsomassa kun sinulle sopii.
 6. Kun kurssi päättyy niin vannomme, että tiedät, miten saat öljypullosi käytettyä monipuolisesti loppuun arjen askareissa. Oppiminen jatkuu muissa opetusryhmissämme, sinun omaan tahtiin, jos niin haluat.

Tämän kurssin takana ovat itseni lisäksi mm.

 • ravintovalmentaja ja personal trainer, Katja Kesti
 • joogaohjaaja ja kirjailija Katri Syvärinen
 • Eija Toivonen
 • Petra Poutanen
 • Veera Siiri

Miten hankin kurssin öljyt?

Kurssilla tarvitsemme kolme öljyä: laventelin, sitruunan sekä piparmintun. Edullisimmin saat ne doTerran pienissä minikiteissä, joissa on kaksi vaihtoehtoa.

Intro Kit, josta löytyy nämä kolme öljyä pienissä 5 ml pulloissa tai Beginners Trio 15 ml pullokoossa.

 • Intro Kit (+doTerra Essential Oil Booklet + Enrollment Fee) 48 €
 • Beginners Trio (+doTerra Essential Oil Booklet + Enrollment Fee) 77 €
 • Itse kurssi ei maksa mitään, sinne pääset hankittuasi kurssilla tarvittavat öljyt.

Pääset tilaamaan ne omatoimisesti nettisivuiltani >>

Ohjeet tilauksen tekemiseen löydät TÄSTÄ >>

Olen laittanut tilausohjeet sinulle kuvien kera valmiiksi nettisivuille, joten voit omaan tahtiin käydä ne tilaamassa. Muistathan, että jos tilausvaiheessa tulee ongelmia, niin minuun saa ottaa yhteyttä [email protected]

Mikäli lähdet meidän mukaan kesäkurssille, lisää ostoskoriin:

 • doTerra Essential Oil Booklet + Enrollment Fee (English)
 • Intro Kitin TAI Beginners Trion

niin sinulla on VIP-passi sekä kesäkurssille, meidän yhteiseen VIP-öljy-yhteisöön jossa megasti lisää tietoa öljyistä sekä webinaareihimme ja muihin opintolähteisiin. Minä henkilökohtaisesti olen sinun mentorisi öljymatkallasi, läsnä ja apuna niin paljon tai vähän kuin haluat.

Halutessasi voit ostaa samalla myös diffuuserin (lisää ostoskoriin Petal diffuser EU plug) ja/tai juoksevan ja tahraamattoman kookosöljyn eteeristen öljyjen laimentamiseen (lisää ostoskoriin Fractionated coconut oil). Näillä välineillä pääset jo pitkälle!

Mikäli tiedät jo, että tulet tarvitsemaan öljyjä arjessasi enemmänkin, tee niin kuin minä ja moni muu valmentajista ja starttaa isosti Home Essentials Kitillä 279 € (sis. 25 € doTerran asiakkuusmaksun) ja saat samat edut ja kurssimahdollisuudet kuin pienen kitin ostaja. Se pitää sisällään myös nuo kurssilla tarvittavat öljyt.

Home Essentials Kit sisältääkin sitten jo TOP 10 suosituinta öljyä sekä diffuuserin. Maaliskuun tarjoustuotteet eivät ole enää saatavilla.

Ostitpa pienen Intro Kitin (+doTerra Essential Oils Booklet + Enrollment Fee) tai isomman Home Essentials Kitin ennen 22.5.19 niin saat:

 • varman paikan ainutlaatuiselle kesäkurssille, joka alkaa 3.6.19
 • 35 tapaa käyttää TOP 3 -öljyjä oppaan
 • pääset mukaan VIP-yhteisöön saamaan lisäoppeja öljyjen käyttöön ympäri vuoden
 • -25 % alennusoikeuden kaikkiin doTerran tuotteisiin vuodeksi eteenpäin
 • oman öljymentorin, eli minut 🙂 taustatueksi öljyjen käyttömatkalla
 • oman asiakastilin, jonka kautta voit halutessasi tehdä lisätilauksia. doTerralla ei ole mitään jatkotilausvelvoitteita eikä kurssi edellytä jatko-ostoihin.

Uskallatko jäädä pois matkasta?

Tilaamaan pääset TÄSTÄ >>

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!