Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Ehkä surullisin sana kauppiasurani aikana, loppuunmyynti.

Mutta. Kaupat on asiakkaita varten, ilman asiakkaita ei ole kauppoja. Siihen säveleen loppuu myös Lankasataman reilu 5 vuoden taival lankakauppana Hangossa ja verkkokaupassa. Kiitollisena kaikista näistä opettavaisista vuosista, ihanista kohtaamisista ja ammattiurani haastavimmista ja antoisimmista vuosista.

Verkkokaupassa on juuri meneillään alennukset, -20 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. On siellä paljon myös puoleen hintaan, jopa -70 % edullisia tuotelöytöjä. Verkkokaupasta kannattaa ostaa tuotteet, vaikka olisit paikallinen, aina voi noutaa kaupalta ilmaiseksi ja varmistaa toivomansa tuotteen saatavuus.

Parhaimmat tuotteet häviää hyllystä kovaa kyytiä, joten kannattaa hyödyntää nyt loppuunmyyntitarjoukset.

Verkkokauppa osoitteessa www.lankasatama.fi

Heinäkuun aukioloajat

Heinäkuussa en ole kaupalla paikalla enää säännöllisesti. Ilmoitan heinäkuun ostospäivät Hangon Vuorikadun kaupalla vielä lähipäivinä. Kesäkuun loppuun olen vielä auki normaalein aukioloin ke – pe klo 12 – 17 sekä la 10 – 14.

Verkkokauppa www.lankasatama.fi on avoinna ostoksille 24/7 ja pakkailen paketteja maailmalle mahdollisimman nopeasti. Pyrin päivittämään varastosaldoja aktiivisesti koko heinäkuun.

Mitä jatkossa?

Blogi ja verkkokurssit

Jatkan Lankasataman blogin kirjoittamista, sillä käsityöt ovat lähtemätön osa minua. Toivon, että voin jatkossakin innostaa ja kannustaa lukijoita käsitöiden pariin, kerron vinkkini, neuvoni ja oppini blogin lisäksi myös Instagramin puolella @lankasatama, kannattaa ottaa instatili seurantaan.

Mikäli haluaisit tehdä kaupallista yhteistyötä blogin osalta, ota yhteyttä [email protected]

Etsinnässä suomalainen lankakauppa, jonka tuotteita mielelläni mainostaisin yhteistyöpostauksissa, sillä suomalainen lankabisnes vaatii lisäboostausta, näkyvyyttä sekä pientä apua toisilta innokkailta käsityöläisiltä.

Muutama verkkokurssi on vielä Lankasataman takataskussa ja Villasukkakoulu starttaa taas syksyllä. Myös Neulojan Käsikirja, helppo neule ylhäältä alas -e-kirja on viimeisiä silauksia vaille valmis. Tekisi mieli myös istahtaa aika ajoin neulomaan hyvässä seurassa Hangon kahviloissa. 😉 Pidä Lankasatama silti vielä mielessä.

Nosh-edustaja

Syksyllä aloitan NOSH-edustajana Hangon -Lohjan alueella. Syksyn mallisto julkaistaan 6.8. ja käyn kotikutsuilla esittelemässä luomupuuvillaisia naisten vaatteita, elokuun kutsut on jo varattavissa.

Ennen lankakauppaa toimin vaatemyyjänä edelliset n. 15 vuotta, joten palaan takaisin vanhan leipätyöni pariin, mutta yhäkin yrittäjän roolissa. NOSH-taivaltani ja tuotteita voit seurata facebookissa Katjan NOSH -ryhmässä.

Blogi uupuneille ja stressaantuneille

Lankasataman yrittäjänä olen antanut kaikkeni ja vielä enemmän, jotta olen saanut Lankasataman toiminnan pyörimään. Työviikot ovat olleet ympäripyöreitä eikä työt ole jääneet työpaikalle.

Olen viime vuosina kamppaillut uupumuksen kanssa ja valoa onneksi on jo tunnelin päässä. doTerran eteeriset öljyt ovat olleet oma pelastustieni pimeydestä valoon ja olenkin siirtynyt hyvin luonnolliseen kodin siivoukseen sekä kemikaalittomampaan ihonhoitoon sekä saanut henkiseen hyvinvointiini paljon lisätyökaluja.

”Stressipäiväkirjaani” sekä öljyasiaa avaan blogissani www.pisaranverranparemmin.com, löydät minut myös instasta @pisaranverranparemmin sekä puhtaasti öljyasiaa fb-ryhmästäni Katja <3 doTerra, hyvinvointia doTerran eteerisistä öljyistä. Kesätiistaisin olet lämpimästi tervetullut Eteeristen öljyjen ABC -tapahtumaan, jossa tutustellaan öljyaiheeseen hieman enemmän.

Uusia uratuulia

Kuten ehkä ylläolevista jutuista näkee, en ole ihminen joka tykkää jäädä tuleen makaamaan. Rakastan uuden oppimista ja koen tämän päivän koulutusmahdollisuuksien mahdollistavan urakäännöksen missä vaiheessa elämää tahansa!

Aloitan Valmentamon LCF Life Coach -koulutuksen syyskuussa. Menen sinne voimaantumaan, oppimaan lisää itsestäni, elämästä ja poimimaan hedelmiä kenties uudelle urasuunnalle. Tästäkin aiheesta kirjoitteen varmasti jatkossa Pisaran verran paremmin -blogissani syksyllä.

Ennen uusia tuulia pitäisi kuitenkin saada lankahyllyt tyhjäksi. Autathan tyhjennyksessä, lupaan pakata ahkerasti paketteja matkaan ja toivottelen lempeitä silmukoita kesäretkille. <3

Rakkaudella, Katja

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!