Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!

Vihdoin, yli vuoden salaisia pöytälaatikkounelmia ja suunnitelmia kirjoittaneena, Villasukkakoulu näkee päivänvalon.

Tässä lankakauppa-arkea yli neljä vuotta pyöritettyäni, mielessäni vahvistuu ajatus siitä, että käsitöiden tekeminen ei saa jäädä siitä kiinni, ettei ole ketään, kuka opettaisi.

Voisin kirjoittaa vaikka kirjan kaikista niistä ihanista keskustelun aiheista, joita langat ja käsityöt herättää. Osa kaipaa apua tyttären käsityön opetukseen, osa haluaisi astua edesmenneen isoäidin puikkoihin jatkamaan käsityöperinnettä, osalla juuri syntynyt lapsenlapsi saa taas kaipuun tarttua puikkoihin. Mutta kuka auttaisi alkuun?

Villasukkakoulu syntyi suoraan rakkaudesta käsitöihin ja ajatuksesta, että käsityöt kuuluu kaikille. Käsitöissä on niin suuri voimaannuttava tunne ja ajatus, jota ilman en haluaisi päästää teistä ketään. Sillä on myös tutkittuja terveysvaikutuksia, joten mikäpä sen ihanampi kuin lääkärin määrämä
käsityötauko.

Haluaisitko oppia neulomaan villasukat? Hyppää mukaan Villasukkakouluun, jonain päivänä et enää tarvitse ohjeita. 

Mikä villasukkakoulu? 

Villasukkakoulu on verkkokurssi, jossa opit lyhyiden videoiden, kirjallisten ohjeiden sekä oman facebook-ryhmän avulla neulomaan villasukat. Autan sinua silmukoiden luomisessa, kinkkisissä tilanteissa, pelottavassa kantapäässä sekä leppoisassa loppupätkässä. Ohjeet saat sähköpostiisi kerran viikossa ja etenemme rauhassa.

Videoita voi kelata, laittaa paussille, katsoa uudestaan ja uudestaan. Lupaan, että kurssin loputtua sinulla on jalassasi sukkapari kun vaan maltat seurata rauhassa ohjeita. Luvassa on leppoisia silmukoita ja rentoa neulontaa, kouluaikojen numeroarvostelut ja hiestä narisevat puikot eivät kuulu tämän koulun käytäntöihin. Jokainen saa kympin, vaikka ei pääsisikään maaliin asti. Neulomisen pitää olla rentoa ja ihanaa, jossa nautitaan matkasta eikä määränpäähän mennä hampaat irvessä.

Kurssimateriaali jää käyttöösi kun yhteinen matka loppuu, jotta voit palata ohjeiden pariin aina, kun neulotuttaa. Saat käyttöösi myös työkirjan, johon voit merkitä sukkamatkan aikana kaikki tärkeät muistiinpanot ja huomiot tulevia projekteja varten.

Ostaessasi paikan kurssille, saat viestillä ohjeet oikeiden lankojen ja puikkojen valintaan. Tässä koulussa homma ei jää vääränlaisista varusteista kiinni. Pärjäät kyllä mummon vanhoilla kilikili-puikoilla, mutta neuvon myös parempia vaihtoehtoja.

Miten villasukkakouluun pääsee mukaan?

Voit ostaa paikkasi Villasukkakouluun verkkokaupasta hintaan 24,90 €. Koulu alkaa huhtikuussa (tarkempi aika ilmoitetaan lähempänä) ja kaikki kurssin ostaneet saavat automaattisesti sähköpostia kurssilla tarvittavista materiaaleista sekä aloitusajankohdasta.

Kurssimateriaalit tulevat sähköpostiin kerran viikossa. Facebook-ryhmässä voi jakaa omia tuntemuksia tai kysellä lisää. Minä ja muut kurssilaiset autamme, tuemme ja tsemppaamme toisiamme koko matkan ajan.

Kenelle koulu on tarkoitettu?

Juuri sinulle, joka olet haaveillut sukkien neulomisesta ja uuden oppimisesta! Kurssi on suunnattu aloitteleville neulojille, jotka ovat saaneet oppinsa kauan sitten kouluaikoina, mutta unohtaneet ne tärkeimmät.

Kurssi on oikeakätisille ja suomen kielinen.

Tervetuloa Villasukkakouluun, jossa ei neulota yhtään vääränlaista sukkaa, pelkästään ihania ja juuri oikeanlaisia.

Verkkokurssipaikan voit ostaa www.lankasatama.fi

ps. Olisin todella kiitollinen, mikäli jakaisit tätä viestiä sivuillasi tai ystävällesi, joka kovasti haluaisi löytää tiensä käsitöiden maailmaan. Lupaan auttaa hänet lempeästi puikkojen äärelle.

Villasukkakoulussa opetellaan neulomaan villasukat. Pienillä vinkeillä tästäkin hommasta voi tehdä leppoisan. 

Mikäli sisältö oli kiinnostavaa, jaathan sen myös muille!